Flexibilitet och prestanda i ytmonteringslinan

I vår moderna ytmonteringslina använder vi den senaste maskintekniken för att säkerställa maximal effektivitet och flexibilitet. Vi har noggrant valt ut den produktionsutrustning som bäst motsvarar de höga krav vi har på tillförlitlighet, precision och prestanda. Vår personal arbetar rutinerat och hängivet mot de höga mål vi har. Vår produktionsutrustning medger högsta effektivitet i både små och medelstora serier.

Traditionellt komponentmontage

De klassiska komponenterna monteras vant av våra hålmonteringsproffs i handmonteringen. Med hjälp av våglödningsmaskin och selektivlödutrustning kan vi hantera och löda korten på bästa sätt oavsett konfiguration. Även avsyning och eftermonteringen sker i samma område.

Kvalitetskontroll och test

Alla produkter genomgår rigorösa tester, kontroller och kalibreringar innan de lämnar oss. Funktionstester och kalibreringar sker i helautomatiska testutrustningar eller i specialbyggda testjiggar. Dessutom kontrolleras och avsynas varje detalj antingen maskinellt eller av våra kvalificerade medarbetare efter varje moment i produktionskedjan.

Kvalificerad märkning

Med ett ständigt ökande sortiment och en önskan om att tillgodose ett allt vidare behov av kundanpassade produkter har vår märkavdelning som uppgift att märka kapslingar och detaljer. Vi använder främst lasermärkning där vi har möjlighet att märka både plastmaterial och aluminium. Vi använder också tampotryck framförallt till tryck av logotyper på produkterna. Med dessa resurser i huset effektiviserar vi flödet genom produktionen och minimerar tid- och materialspill.

Erfarenhet i mekanikavdelningen

Genom åren har vi skaffat oss stor erfarenhet av montering av mekaniska produkter för bland annat fuktkontroll och ventilställdon. Montering av mekaniska produkter kompletteras med montering av automations- och styrskåp.

Logisk logistik

Våra lokaler är helt anpassade för vår verksamhet. Varje del i fastigheten är utrustad för att möta de utmaningar som finns i form av krav på kontrollerat klimat och för en effektiv internlogistik.

Packat och klart

Rätt och omsorgsfullt packat är ett viktigt led i kvalitetsarbetet. Efter en slutkontroll packas produkterna manuellt i sitt färdiga skick. När de når slutkunden är det bara att plocka upp dem ur förpackningen och montera dem på plats. Alla instruktioner och etiketter produceras internt.

Produktutveckling

Som en del i vårt samarbete med kunden ingår också att vi medverkar i utvecklingsarbetet. Vi hjälper gärna till med att produktionsanpassa produkterna.

Utbildning

Inom företaget finns IPC-trainers som tillhandahåller utbildning och certifiering enligt IPC-standard. Utbildningarna säkerställer att vi arbetar enligt internationellt vedertagen standard.

Service och reparation

Det går inte att undvika att produkterna ibland utsätts för påfrestningar som de inte håller för. I samarbete med våra partners sköter serviceavdelningen reparation och service av kundprodukter.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår