Allelektronik Hultsfred

Allelektronik startades 1975 av den nuvarande ägaren Kjell Landström. Till en början huserade företaget i en liten källarlokal men sedan dess har det hänt väldigt mycket, företaget har flyttat två gånger och på nuvarande plats har företaget byggt ut i olika etapper. Sammanlagt förfogar Allelektronik idag 2450 kvadratmeter produktions och lageryta.

För närvarande sysselsätter företaget ett trettiotal personer, varav hälften är tjejer, medelåldern på de anställda är runt 25 år.

Mycket av produktionen på företaget är automatiserad, med modern teknik monteras och testas produkterna i flera steg. Allelektronik ligger hela tiden i framkant när det gäller monteringsteknik för att kunna erbjuda kunderna den bästa lösningen i varje enskilt fall.

Företaget producerar över 500 olika elektronikprodukter, främst för styrning av inomhusmiljö, så kallad byggnadsautomation. En stor del av det som produceras på företaget exporteras runt om i världen, allt ifrån presidentpalats till simhallar finns som slutkunder.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår